Jdi na obsah Jdi na menu
 

klubová výstava KŠSP - 2011 Rožnov

Na výstavu do Rožnova jsem se dle slibů odvezla vlastním autíčkem. Společně se mnou jel i taťka, který mi dělal navigátora a hlavního kontrolora :) Samozřejmě jsem nemohla mé pesany nechat doma, takže jsme jeli celá výprava. V pátek večer jsme dorazili na místo, já s pesany se ubytovala a taťka odjel na zboží do práce a zpátky domů. Večer patřil posezení a pokecu s kamarády, tímto moc děkuji hlavně Markétce Paslerové za super společnost a díky moc za dáreček z Thaiska :) Super lidé, super atmosféra, super pejsci :) Po delší době jsem opět viděla kamarády od BSP, které jsem nemohla navštívit na jarním výcvikáči ve Slunečnici. Spát se šlo samozřejmě pozdě večer, takže se ráno docela těžko vstávalo, nicméně jsme to všichni zvládli a nezaspali. Nejprve šla na řadu BSP Buba, která běhala ve velmi obsazené třídě fen otevřených :) I přes to, že Bubínek má hodně velký temperament a prezentace je u ní dosti veselá obdržela známku Výborná z konkurence 44 fen a dostala se do dalšího kola. Mezi tím jsem vystavovala v kruhu velkých švýcarů. Blestíček se předvedl v mezitřídě a porazil svého konkurenta, nasbíral si tak další potřebný titul V1, CAC, paní rozhodčí mu odpustila i to, že se mu nechtěli ukazovat zoubky a moc se jí líbil :) Mezi tím jsem zase letěla ke kruhu  Buby bojovat o pořadí. Paní rozhodčí si nás rozdělila do několika skupin a běhalo se a běhalo.. Bubínek se velmi líbil a nebýt trošku nepodařeného předvedení v pohybu by měla i na vítězství. Velká gratulace letí chovatelce za výsledek V3 z tak obrovské konkurence !!!! Hned na to - VŠSP třída šampinů a můj oblíbený Tadeášek s výsledkem V1, CAC - s ním je to prostě dovolenka :) Následovalo předvedení Krištůfka ve třídě pracovní, posudek se samými superlativi a taktéž V1, CAC - byl to jediný pes z českého chovu, který se předvedl v soutěži o Nej.psa BSP - s námi běhali samí Italové :) Taktéž to byla naprostá pohodička a relax, Krištůfek je profík a moje láska, dokonce máme v posudku výborný handling :) Aby toho nebylo málo, opět ke kruhu VŠSP a předvedení Holly ve třídě otevřené - V3, od minula se naše souhra hodně zlepšila a Holly si vyběhala svůj první pohár vživotě. Další oddychový handling byl s veteránkou Natynkou - canisterapeutickou fenečkou, která je naprosto boží.. prostě canisterapuťák :)

 

A následovali závěrečné soutěže: První soutěž patřila dětem a JH, kde se ukázala i talentovaná Lucinka ( můj žáček z Heroltic), která se svým berňáčekm vyběhala úžasné 2.místečko, gratuluji, jen tak dál !!! Dále následovala soutěž párů, kde jsem předváděla Krištůfka s veteránkou Bíbou. Párů bylo hodně, ale již od začátku bylo vidět, že zahraniční rozhodčí mají jasno. A tak se stalo něco neskutečného - již po 3.za sebou jsme s pejsky od Queen Elsy vyhráli BIS PÁR PSǓ !!!!!!

Dále jsme se proběhli ještě v závěrečných soutěžích o Klubového vítěze psů BSP a VŠSP, o Klubovou vítězku VŠSP :) Prostě úžasná výstava...

Všem moc gratuluju a díky moc za půjčení pejsků, za svěření do mých rukou, za podporu, rady,.. Za úžasný pokec všem.. budu se na vás těšit na další akci.

 

dsc02872.jpg

V3 Arielana Bohemia Bernica z konkurence 44 fen !!!

 

 

 

dsc02998.jpg

Holly V3

 

 

dsc03134.jpg

BIS pár psů

 

dsc03135.jpg