Jdi na obsah Jdi na menu
 

LVT Heroltice 2010

Již od minulého roku jsem se moc těšila na letní výcvikový tábor Přátelství v Herolticích. S Anetkou jsme se vydali společně s jejím Samem a australáčky Atrejem a Elinkou, kterou jsem měla zapůjčenou od Ivy Karafiátové ze Zlína, na výcvik a popřípadě složení zkoušek. Cesta naštěstí byla pohodová a díky GPS jsme se neztratili. Anetka měla tentokrát na starosti výcvik agilitního družstva a já jí pomáhala s poslušností, mezi tím jsem si ještě cvičila své dva psy a dále jsem ještě vedla výstavní kruh a junior handling. Naše družstvo bylo velice šikovné a zvládali i náročné trasy Anetky. Musím pochválit také dětičky, které se za dva týdny velice zlepšili. Celý tábor provázely různé akce a soutěže mezi které také patřil psí karneval ve kterém se předvedla Anetka s Elinkou v masce ,,Pat a Mat,, a Atrejíček v masce kytičky. Elinka s Anetkou zvítězili z více jak 80ti masek. Další den pokračovala soutěž ,,Šteck track,, kde ve stejné konkurenci přes 80ti lidí jsem s Atrejíčkem obsadila krásné 2.místo. Jednalo se o soutěž podobné opičí dráze ve které museli psy předvést hlavně absolutní ovladatelnost a socializaci. Neztratili jsme ani jeden bodík a díky času jsme se i umístili :) Dále se konala prestižní výstava o LVT Přátelství, kde jsem přijala roli slečny rozhodčí :D Všichni byli skvělí, a tak jsem měla nelehký úkol vybrat vítěze. Výstava proběhla v příjemné atmosféře za velmi hezkého počasí. Večer jsme pořádali soutěž o ,,Zlatého brabce,, - pěvecká soutěž, kdy se  určitý text předělá na parodii. Každoročně je v této soutěži velká rivalita, a tím více mě těšilo naše výtězství i díky mé hře na housle, skvělému textu a divadelnímu umění Ivana a Kačky. Pejsci si krásně zacvičili a odreagovali od každodenního života doma. Večery při muzice, pokeru a pokecu se super lidma byli úžasné.

Další týden byl poněkud klidnější na všech frontách, a tak jsem si konečně i trochu odpočinula a vyspalase. Ze soutěží se pořádal bronzový pes - obdoba šteck tracku do které jsem si půjčila berňulku Gininku, jelikož zkouškaři na soutěže nesměli. Ve čtvrtek se konaly zkoušky dle KJ Brno a pozvání rozhodčí přijala Míša Martinů.  Musím říct,že tato rozhodčí byla opravdu velmi přísná a neodpustila žádné zaváhání a drobné chyby. Nejprve jsem nastoupila s Atrejíčkem, který docela hezky šlapal, ztrátu bodíčku jsme měli za některé nepřesnůstky a jeden bod dokonce za to, že jsem při odložení šla tam 20 kroků ( které paní rozhodčí chtěla ) a zpátky jen 18.. zpátky musí jít psovod taktéž 20.. no komentovat to nebudu.. neřekla bych ani půl slova, kdyby strhávala každému za stejné chyby, ale pokud jeden udělá to samé a strhne mu bod a jiný neudělá ani stanovené minimum a dostane plný počet bodů nebudu řešit. Slovo rozhodčího je svaté a člověk s tím nic neudělá, i když to zamrzí... Poté jsem šla na řadu s Elinkou, která hezky šlapala, bohužel nám bylo osudné přenášení, které jsme netrénovali a bohužel jsme tímto cvikem spadly do známky VD. Atrej získal známku výborná.

Večer po zkončení zkoušek proběhla stezka odvahy pro dospělé. Zjistila jsem, že na strašení opravdu nejsem vhodný člověk :D ale dospěláci si stezku řádně ječivě užili. Na závěr tábora byla řádná grilovačka.

Tábor byl úžasný, skvělý, nezapomenutelný. Děkuji všem za úžasnou dovolenku a prázdniny, za nezapomenutelnou srandu a zážitky. Díky všem !!!

 

FOTOGALERIE - psí karneval

FOTOGALERIE - výcvik

FOTOGALERIE - štěck track I.

 FOTOGALERIE - štěck track II.

další fotky brzy...

 

p1050701.jpg

p1050712.jpg

p1050711.jpg

p1050721.jpg

p1050692.jpg

p1040726.jpg

p1050126.jpg

p1050123.jpg

p1050119.jpg

p1040609.jpg

p1050050.jpg

p1050037.jpg