Jdi na obsah Jdi na menu
 

MVP Bratislava 2011 jaro

Tak a je to tady. První Majenčina velká výstava. Jelikož měl Atrejíček tuto výstavu zadarmo, díky postupu do finále na ŠŠ SK, přihlásila jsem oba pejsky. Tentokráte jsem jela s kamarádkou Emou a její dlouhosrstkou Chyrem, nutno podotknout, celé auto bylo chlupaté :D

Dojeli jsme na výstavu, s oběma pesany jsme natrénovali v kruhu, pokecali s pár přáteli a šlo se na ostro. Paní Ridarčíková se s posuzováním nijak nepiplala, takže oba pesani byli posouzení během pár minut. Když jsem s Atrejem vstupovala do třídy četné, tak jsem dostala vynadáno, jestli jsem se úplně nezbláznila, že tak krásného psa dávám do čestné, že je to škoda, že teď nebude vědět, komu má dát CACIBa - to potěší že :D Ale nakonec jsem byla ráda, že Atrejíček v této třídě byl :) Majenka běhala s odchovem paní Šimkové Žofinkou, holky byli obě šikovné a vyběhali si VN a postup do závěreček. Ještě jsem pomohla s vystavením VŠSP, Blestíček tentokrát trošku zlobil, prostě mu nesedl rozhodčí :( Tadeášek byl statečnější a odnesl si CACe :)

Samozřejmě že jsem neseděla na židličce, ale lítala po výstavišti, tentokráte ne s pejsky, ale vybírala výbavu pro miláčky na obrany. Majenka dostala krásný růžový postroj s ťapičkami, takový jsem dlouho sháněla a konečně našla, sice nebyl nejlevnější, ale ona si ho zaslouží. Atrejíček dostal zase nový kožený potroj na obrany, konečně vypadá jako řádný trhač :)

Závěrečné soutěže - Majenka se proběhla poprvé v obřím kruhu, bohužel štěňátek bylo hodně, takže dál už nepostoupila - musím podotknout, že další týden se jí dařilo více a na 2.výstavě vyhrála BIS štěně celé výstavy !!!!

Atrejíček - nachystali jsme se do přípravného kruhu, kde došel sympatický mladý rozhodčí a důkladně si psy prohlížel. Tak precizní posuzování závěreček se tak často nevidí. Bylo vidět, že si Atreje všiml, dokonce se i pousmál, v druhém prohlížení si některé psi prohmatal, mezi nimi i Atrej. Několik málo psů si nechal poslat do pohybu tam zpět a trojúhelník. Moderátor Rober Kanás už zval do kruhu pejsky. V jednu chvíli si něco špitali s rozhodčím a dívali se na nás 2, oba se pousmáli a pokračovalo se. Dodalo mi to odvahy a snažila jsem se Atereje předvést hezky. Pan rozhodčí šel na jistotu a do užšího výběru vybral myslím 6 psů, jde k nám, ukazuje na Atreje !!! Supeeer, jsme ve výběru. Následuje posouzení v pohybu a užší výběr 3 nejlepších !!! Ano Atrej bude stát na bedně !! Teď už mi bylo všechno jedno - Atrejíček se stal 2. nejkrásnějším četným psem celé výstavy !!!!

Náderná tečka za dnešním dnem, děkuji všem - rozhodčímu, rodině, kamarádům, paní Hodové a ch.s.Srdcové eso, za tak krásné aussíky. DĚKUJI!!!

FOTOGALERIE ZDE ( Karel Macháček a Ťapinka)

dsc_0012.jpg

dsc_0014.jpg

dsc_0015.jpg

dsc_0017.jpg

dsc_0020.jpg

dsc_0025.jpg