Jdi na obsah Jdi na menu
 

MVP Nitra červen 2010

Po páteční Nitře jsme se vydali s Radkou Janovskou směr Nitra na mezinárodní výstavu psů, tentokráte již v hojnějším počtu psů. Tento den jsem měla na starost 4 pejsky - kelpii Cecila, AUO Atreje a Ťapinku a do JH AUO Waitíka. Jelikož jsme si přivstali,  měli jsme více času na úpravu a potrénování. Posuzovala paní rozhodčí Ridarčíková, u které jsem si nedělala iluze, jelikož jí Atrej nějak extrémně nepadl do oko. Nejprve jsem šla do kruhu s australskou kelpií Cecilem, který šel v konkurenci svého bratra Benjemina. Problém byl v tom, že se kdysi porvali a od té doby se nesnášejí, takže kruh s nimi vypadá vždy spíše jako býčí zápasy. Nicméně jsme se oba snažili, výkon nebyl tak hrozný, spíše naopak a vyběhali jsme společně známku V1, CAC, CACIB, BOB !!! Měla jsem obrovskou radost a Radka samozřejmě taky. Pak jsem nastupovala s Atrejíčkem, který obdržel V1, CAC a přidal si tak k dobru 2. titul na slovenského šampiona. Na řadu šla dále Ťapka, která je sice ve vystavování teprve začátečnice, trošičku závislá na pánečkovi, ale zato moc šikovná a úspěšná. I díky svému nádhernému pohybu si vysloužila V1, CAC, Res.CACIB :) Všichni jsme byli myslím spokojení. Tentokráte na výstavu Waitíček přijel a tak jsem měla čest předvádět v JH BOBového psa. Waitík byl moc šikovný, paní rozhodčí z Polska nás docela pěkně potrápila i figurami s přesunem, takže jsme se dosti nadřeli. Konkurence byla docela hodně veliká, taže jsme se museli snažit. Snažení se vyplatilo a my postoupili do semifinále. Poté jsem dostala na výměnu šeltičku, kterou už znám z minulých soutěží, takže vše bylo ok. Ze všech handlerů jsme postoupili do nejužšího výběru 4 dvojic, do finále už jsme se bohužel nedostali. Waitík ale slavil úspěch s Terkou Šubertovou, která si jej půjčila díky tomu, že jejich plemeno se posuzovalo zároveň s finálovkama, vyběhali 1.místo, k tomu BIG I. S Cecánkem jsme se ještě proběhli v závěrečkách a jeli domů :)

Moc díky Šimkovým za Waita, Radce za společnost, Šárce Hájkové za super pokec, rozhodčím a všem, kteří mě podporovali :)

Atrejíček měl svoji premiéru v Junior handlingu se Šárkou Hájkovou, zvládli to na 1 a postoupili do semifinále :) Díky Šárko, snad se dá Atrej na dráhu handlingu :)

FOTKY

 

dsc_0239.jpg

Cecil

dsc_0246.jpg

V kruhu - Cecil x Benjemin

dsc_0279.jpg

Atrej v pohybu

dsc_0283.jpg

o CACIB

dsc_0292.jpg

Prosto Chudo Gipsy

dsc_0295.jpg

Ťapka pohyb

dsc_0296.jpg

 

dsc_0300.jpg

posouzení ťapky

dsc_0304.jpg

dsc_0357.jpg

Waitík v JH

dsc_0359.jpg

Atrejíček má premiéru v JH

dsc_0361.jpg

předvádí Šárka Hájková

dsc_0362.jpg

dsc_0367.jpg

dsc_0368.jpg

dsc_0370.jpg

dsc_0371.jpg

dsc_0377.jpg

dsc_0381.jpg

dsc_0386.jpg

 

dsc_0391.jpg

výměna psů

dsc_0405.jpg

dsc_0406.jpg

dsc_0408.jpg