Jdi na obsah Jdi na menu
 

Zbraslav 2011

dsc_0180.jpg

Hodně dlouhou dobu jsem se těšila na tuto akci a také jsem si ji pořádně užila. Aby toho nebylo málo, jeli se mnou dokonce 3 aussíci. Nejmladší Majenka, která se účastnila pouze poslušnosti a především si užívala mazlení s naprosto všemi účastníky tábora, Atrejíček s Elektrou, který dostali docela zabíračku. V pátek večer jsem sbalila potřebné věci, naložila psiska a jela směr Zlín vyzvednout kamarádku Páju s kerrykama. Cesta plynula hezky, provoz žádný, pejsci byli hodní. Večer jsme se ubytovali a zašli posedět za známými :) Ráno nás čekal výjezd na stopičky, aby to nebylo nudné, tak jsme se s Pájou trochu ztratili, ale naštěstí vše dopadlo dobře. Nejprve jsem Atrejíčkovi našlápla stopu ve tvaru L. Zuzka nám poradila jak vylepšit označování, dopilovat potřebné věci :) Dokonce nás i trochu pochválila, že to bylo celkem pěkné :) S Elinkou jsem zkusila kratší rovnou stopu, jelikož se stopama začala pozdě, já se aspoň naučila šlapat pachový čtverec, který teď budu trénovat s Majenkou - neuvěřitelně ji baví a je jako vysavač :)

Po odpočinku a výborném obědě jsme pokračovali nácvikem obran. Elinky se ujal výborný figurant Vojta Konečný a Atrejíčka měl na starosti náš cvičákový figurant Jarda Josefík, který už ví, jak na naši příšerku :) Trénovali jsme kousání na rukáv, hladké zadržení a celkově musím říct, že se Atrejkovi moc vedlo a byl šikovný, hlavně dospěl... Pomohla mu zimní pauza a konečně se obrany zvedli někam výš. Elektra byla také moc šikovná, prostě magůrek jako vždy.

Neděle patřila zase poslušnosti, takže jsme zneužili naši oblíbenou trenérku Lenku Navrátilovou, která nás naučila zase spousty a spousty nových věciček, patří jí velké poděkování, bez ní bysme nebyli tam, kde jsme. Dodala mi odvahu jít dál a bojovat, moc děkuji, jsi úžasná.

S Atrejkem jsme trénovali přivolání , chůzi, aportek, odložení. Majenka si užívala přetahování a dělání blbůstek,... Odpoledne pokračovali další 2 kola obran.

Samozřejmě nechyběla procházka s kamarádkou a jejím aussíkem Berrym, bylo to moc fajn a příjemné pokecání, díky moc :)

Snad se na Zbraslav dostanu opět na podzim a snad zase vyrazíme na nějakou tu zkoušku. Držte palečky !!!

 

VELKÁ FOTOGALERIE ZDE ( fotograf Renča Navrátilová , díky moc)

 

dsc_0038.jpg

dsc_0042_2_.jpg

dsc_0097_3_.jpg

dsc_0098_3_.jpg

dsc_0103_3_.jpg

dsc_0115_3_.jpg

dsc_0123_3_.jpg

dsc_0133_3_.jpg

dsc_0136_3_.jpg

dsc_0175.jpg

dsc_0417_2_.jpg

dsc_0418_2_.jpg